Liikenneopettajalle

Haluaisitko liittää itsesi Ajotunti.fi -palveluun?

Oletko freelancer tai autokouluyrittäjä joka haluaisi mahdollisesti lisää työtunteja? Palvelumme kautta sinulla voi olla mahdollisuus saada lisää asiakkaita. Se mahdollistaa myös entistä monipuolisemman tavan myydä osaamistasi – voit tarjota esimerkiksi henkilöauton ajotuntipalveluita talvikaudella asuinpaikkakunnallasi ja kesäaikana mökkipaikkakunnallasi. 

Autokouluyrittäjä

 Voit laittaa mainoksesi sivullemme johon lisäämme yhteydenottolomakkeen jotta asiakas saa sinuun yhteyden. Veloitamme toteutuneista asiakkaista erikseen ilmoitetun summan mukaan. Mikäli haluat siirtyä kokonaan sähköiseen ajanvaraus/asiakashallintaohjelmaan jonka kautta oppilas voi varata ja ostaa sinulta ajotunteja samantien, suosittelemme kokeilemaan ja ostamaan Slotti-ajanvarauskalenterin joka sopii autokoulujen ajotuntivaraukseen täydellisesti. 

Freelancer

Freelancerilla tulee olla Y-tunnus (tai kevytyrittäjä) sekä oma opetusajoneuvo ja tietysti voimassa oleva liikenneopettajalupa. Freelancer saa Slotti-ajanvarauskalenterin käyttöön Ajotunti.fi-sivun toimesta. 

Freelancer voi päättää itse työaikansa, lähtöpysäkkinsä ja tuntiveloitushintansa. Freelancer tekee sopimuksen Valox Oy:n kanssa jossa käydään tarkasti läpi sopimusehdot. Freelancerin lopullinen ajotuntihinta muodostuu freelancerin omasta tuntihinnasta lisättynä Valox Oy:n osuudella. 

Freelancerilta edellytetään korkeaa ammattietiikkaa, vahvaa ammattitaitoa ja moitteetonta historiaa. 

Freelancer, ota yhteyttä ruksaamalla liittymislomakkeesta kohta 2 niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme sopimusehdoista lisää.

Työajat

Voit olla käytettävissä joka päivä tai vaikka vain pari tuntia tiettynä aikana viikossa. Sinä päätät täysin itse milloin olet varattavissa. Aikoja on  kuitenkin oltava tarjolla, opettaja jolla ei ole vapaita aikoja ei voi liittyä palveluumme.

Laatu

Velvollisuutesi on hoitaa työsi parhaimmalla mahdollisella tavalla, ja senhän sinä osaat – olethan alan ammattilainen! Jos joku sattuu varaamaan sinulta tunnin jota et tunne entuudestaan, tarkistathan oppilaan henkilöllisyyden ja kirjaat vaadittavat pohjatiedot e100-lomakkeelle ja mahdolliseen opetuskorttiisi. Huolehdit oppilaasta ja tarvittavista dokumenteista alusta loppuun saakka. Jos oppilas jostain syystä haluaisi vaihtaa opettajaa hänen on saatava sinulta e100 lomake johon olet merkinnyt annetun opetuksen. Tämänhän varmasti jo ammattilaisena tiesitkin. 

Palvelu on vasta avattu

Huomioithan, että palvelukonsepti on uusi emmekä voi luvata, että liittämällä kalenterisi sivullemme se alkaisi yhtäkkiä täyttymään itsestään. Jos sinulla ei ole omia oppilaita ollenkaan emme voi luvata yhtäkään ajotuntia varmaksi. Itseään kannattaa markkinoida varsinkin aluksi, tätä varten saat meiltä tarvittaessa markkinointimateriaalia. Palvelun suosio tullaan näkemään ajan kanssa. Sen voimme luvata, että palvelu ei poistu. Olemme sitoutuneet sen ylläpitämiseen vähintäänkin vuosiksi. Palvelu on avattu 2022 ja se on käyty viranomaistenkin kanssa läpi seuraavasti: esitelty Traficomille tammikuussa 2022 (ja selvitetty tietyt kysymykset e100 lomakkeiden täytöstä), verottajalta selvitetty freelancer työn ehdot sekä kilpailu-ja kuluttajaviranomaiselta hinnanilmoitteluehdot.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake ja lähde mukaan konseptiin ensimmäisten joukossa. Lähetettyäsi lomakkeen käsittelemme sen ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian muutaman arkipäivän kuluessa.

Kenen ylläpitämä palvelu tämä on?

Ajotunti.fi palvelu on Valox Oy:n palvelu. Ajotunti.fi etusivu on suoraan oppilaille kohdistettu sivu ja mainostamme Ajotunti.fi sivuston etusivulla luonnollisesti Valox Oy:n teoriatuntipalvelua sillä sivuston saattaa hyvinkin löytää oppilas, joka haluaa aloittaa autokoulun, mutta ei ole vielä suorittanut teoriatunteja ja voi ostaa ne meiltä. Valox Oy:n teoriatuntimyynti autokouluille tunnetaan paremmin nimellä Nettiopetus. 
 

Valox Oy  / Y-tunnus 3087785-5 / rekisteriseloste